Ilves Jakelu tiedottaa

  

 • Osoitteellisia tuotteita jakeluumme

  Osoitteellisia jakelutuotteita Ilves Jakelu Oy:n jakeluverkkoon

  Kanta-Hämeen alueella perinteistä sanomalehtien varhaisjakelua hoitava Ilves Jakelu Oy on aloittanut postitoimilupansa mukaisen sopimusasiakkaiden osoitteellisten lähetysten jakelun.

  Viime vuoden lokakuusta alkaen olemme jakaneet Hämeen Sanomien tilauslaskuja, helmikuussa myös Forssan Lehden tilauslaskut siirtyivät Ilves Jakelun jakeluverkkoon.

  Jakeluyhtiö Suomi on yhdentoista suomalaisen mediayhtiön omistama jakelupalveluiden myyntiyhtiö. Ilves Jakelu Oy on yksi Jakeluyhtiö Suomen osakkaista. Ensimmäiset Jakeluyhtiö Suomen kautta jakeluumme tulleet osoitteelliset tuotteet ovat aikakauslehtikustantaja Fokus Median aikakauslehdet ja Matkahuollon saapumisilmoitukset.

  Kevään aikana suoritimme joitakin pilottijakeluita Fokus Median aikakauslehdille ja nyt olemme siirtyneet normaaliin tuotantovaiheeseen. Matkahuollon saapumisilmoitusten jakelu starttaa maanantaista 23.5.2016. Oheisista linkeistä löytyvät mediatiedotteet sekä Fokus Median aikakauslehtien että Matkahuollon saapumisilmoitusten jakelun käynnistymisestä.

  Ilves Jakelun jakamat osoitteelliset tuotteet tunnistaa osoitemerkinnän yhteydessä olevasta ILVES -merkinnästä.

  Fokus Median mediatiedote

  Matkahuollon mediatiedote

    Takaisin