Hae sanomalehtien varhaisjakajaksi:

  Application for Early Morning Delivery:

 

Meille töihin

Lehdenjakajan työ on palveluammatti, ketjun viimeinen lenkki ja lehti on valmis vasta, kun se on jaettu asiakkaalle. Etsimme yli 18 vuotiaita itsenäiseen yötyöhön kykeneviä sanomalehdenjakajia. 

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja ripeyttä. Käytössämme on työvuorojärjestelmä, jossa kuuden työyön jälkeen on kaksi yötä vapaata. Kokoaikaisen työsuhteen lisäksi on mahdollista työskennellä esimerkiksi vapaapäivävuorottajana. Työ soveltuu siten erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi lisäansioksi.

Jakotyö tapahtuu klo 01:00-06:00 välillä. Forssan ja Hämeenlinnan alueella työntekoon vaaditaan auto, Riihimäellä on lisäksi joitakin piirejä joilla työn voi tehdä polkupyörällä. Työaika vaihtelee piiristä riippuen. Lehtiä jaetaan kaikkina viikonpäivinä ja vapaapäivät vaihtuvat viikoittain. Jakelutyö tapahtuu sähköisen jakokirjan avulla.

Mikäli meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja, jätä avoin hakemus (alla). Otamme yhteyttä, kun paikkoja avautuu.


Delivering newspapers is a service job. It is the last link in the chain of paper production: paper is ready when it is in customer's hands. We are looking for employees who are over 18 years old and are capable to do independent night work.

You have to be self-imposed, precise and efficient. Our work system consists of 6 nights work and after that 2 nights off days. Distribution work is suitable for different kind of life situations. It is a good way to earn for example extra incoms.

Newspapers are delivered every day of the week night time between 01:00-06:00 by employee's own car. In Riihimäki area there is also some areas where delivery can be done bt employee's own bicycle. Our deliverers use electric delivery book in their work.

If we don't have any open positions at the moment please fill up open application. We will contact you once we have some work to offer.

Tällä hetkellä haemme lehdenjakajia seuraaville alueille:

 • Lammi
  Haemme Lammin alueelle vakituiseen työsuhteeseen varhaisjakajaa Olet etsimämme henkilö, jos - olet vähintään 18 vuotta - sinulla on ajokortti..
  Lue lisää
 • Loppi
  Haemme Lopen kirkonkylän alueelle vakituiseen työsuhteeseen varhaisjakajaa Olet etsimämme henkilö, jos - olet vähintään 18 vuotta - sinulla on ..
  Lue lisää
 • Hämeenlinna / kesätyö 2018
  Haemme Hämeenlinnaan ja lähialueille kesätyöntekijöitä Olet etsimämme henkilö, jos - olet vähintään 18 vuotta - sinulla on ajokortti ja oma aut..
  Lue lisää
 • Riihimäki / kesätyö 2018
  Haemme Riihimäelle ja lähialueille kesätyöntekijöitä Olet etsimämme henkilö, jos - olet vähintään 18 vuotta - sinulla on ajokortti ja oma auto ..
  Lue lisää