Hae sanomalehtien varhaisjakajaksi (yötyö):

  Application for Early Morning Delivery:

 

 

  Hae lajittelun päivätyöhön

(vain Hämeenlinnassa)

 

Meille töihin

Varhaisjakajan työ on palveluammatti, ketjun viimeinen lenkki. Sanomalehti on valmis vasta, kun se on jaettu asiakkaalle. Etsimme yli 18 vuotiaita itsenäiseen yötyöhön kykeneviä jakajia. 

Aamuyön jakelukierroksilla jaamme sanomalehtien lisäksi erilaisia osoitteellisia lähetyksiä ja osoitteettomia mainostuotteita. Jakelutyö suoritetaan ns. Sähköisen jakokirjan avulla.

Työ vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja ripeyttä. Pääsääntöisesti käytämme työvuorojärjestelmää, jossa kuutta työpäivää seuraa kaksi vapaata. Mutta myös muunlaisia työkokonaisuuksia kannattaa meiltä tiedustella. 

Perinteisesti jakajat ovat arvostaneet työssään sen itsenäisyyttä ja liikunnallisuutta. Jakajan työ soveltuu hyvinkin erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi lisäansioksi opiskelun tai hoitovapaan aikana. Tai vaikka matkarahaston kartuttamiseen.

Jakotyö tapahtuu klo 01:00-06:00 välillä. Forssan ja Hämeenlinnan alueella työntekoon vaaditaan auto, Riihimäellä on lisäksi joitakin piirejä, joilla työn voi tehdä polkupyörällä.  Lehtiä jaetaan kaikkina viikonpäivinä ja vapaapäivät vaihtuvat viikoittain. 

Noudatamme Medialiiton ja Teollisuusliiton välillä solmittua työehtosopimusta ja palkkaus ja työsuhteen muut ehdot määräytyvät sen mukaisesti. Oman auton käytöstä maksamme verottajan määrittämän verottoman kilometrikorvauksen. Lisäjakeluista maksetaan tuntipalkan päälle erillinen kappalekorvaus.

Jakelupiirit ovat hyvin erilaisia ja siten myös kokonaispalkka vaihtelee piireittäin. Työn ja jakelupiirin tultua tutuksi, on työ mahdollista suorittaa nopeammin ja saada siten "urakkahyötyä" itselleen.

Varsinaisen yöjakelun lisäksi tarvitsemme aika ajoin tekijöitä myös jakelun esitöihin. Nämä tehtävät tehdään päivällä ja niitä voi tehdä myös jakelutyön ohessa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin. Meillä on aina tilaa hyville työntekijöille. 

Tervetuloa mukaan joukkoomme!


Delivering newspapers is a service job. It is the last link in the chain of paper production: paper is ready when it is in customer's hands. We are looking for employees who are over 18 years old and are capable to do independent night work.

You have to be self-imposed, precise and efficient. Our work system consists of 6 nights work and after that 2 nights off days. Distribution work is suitable for different kind of life situations. It is a good way to earn for example extra incoms.

Newspapers are delivered every day of the week night time between 01:00-06:00 by employee's own car. In Riihimäki area there is also some areas where delivery can be done bt employee's own bicycle. Our deliverers use electric delivery book in their work.

If we don't have any open positions at the moment please fill up  application. We will contact you once we have some work to offer.