Meille töihin

Varhaisjakajan työ on palveluammatti, ketjun viimeinen lenkki. Sanomalehti on valmis vasta, kun se on jaettu asiakkaalle. Etsimme yli 18 vuotiaita itsenäiseen yötyöhön kykeneviä jakajia. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja ripeyttä. Pääsääntöisesti käytämme työvuorojärjestelmää, jossa kuutta työpäivää seuraa kaksi vapaata. Mutta myös muunlaisia työkokonaisuuksia kannattaa meiltä tiedustella. 

Perinteisesti jakajat ovat arvostaneet työssään sen itsenäisyyttä ja liikunnallisuutta. Jakajan työ soveltuu hyvinkin erilaisiin elämäntilanteisiin esimerkiksi lisäansioksi opiskelun tai hoitovapaan aikana. Tai vaikka matkarahaston kartuttamiseen.

 

Varhaisjakeluliiketoiminta  on siirtynyt 30.4.2022 alkaen Ilves Jakelulta Posti Palvelut Oy:lle.

Löydät kaikki Kanta-Hämeen varhaisjakelun avoimet työpaikat jatkossa osoitteesta

https://careers.posti.com/


Delivering newspapers is a service job. It is the last link in the chain of paper production: paper is ready when it is in customer's hands. We are looking for employees who are over 18 years old and are capable to do independent night work.

You have to be self-imposed, precise and efficient. Our work system consists of 6 nights work and after that 2 nights off days. Distribution work is suitable for different kind of life situations. It is a good way to earn for example extra incoms.

Early morning distribution business has been transfered from Ilves Jakelu to Posti Palvelut starting 30.4.2022.

In future you can find all early morning distribution positions from following website

https://careers.posti.com/