Palvelutaso

Ilves Jakelu Oy:n varhaisjakeluliiketoiminta on siirtynyt 30.4.2022 alkaen Posti Palvelut Oy:lle.

Varhaisjakelussa noudatetaan edelleen pääosin Postin määrittämää maksuttoman perusjakelun tasoa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että omakotialueilla jakelu suoritetaan pääosin kadun varrella oleviin postilaatikoihin / postilaatikkoryhmiin ja rivitaloissa sekä alle kolmikerroksisissa pienkerrostaloissa piha-alueella olevaan postilaatikkoryhmään. Korkeammissa kerrostaloissa jakelu suoritetaan postiluukkuihin tai -lokerikkoihin.

Haja-asutusalueilla voidaan sanomalehtien  jakelu suorittaa myös useamman talouden yhteislaatikkoon. 

Valtaosassa jakelualuettamme tavoiteaika jakelun valmistumiselle on arkisin klo 6.30 ja viikonloppuisin klo 7.00 Osassa haja-asutusaluetta jakelun valmistumisaika on myöhäisempi.

Palvelusopimus

Posti Palvelut Oy:n kanssa erikseen sopimalla voi lehden tilaaja sopia sanomalehtensä jakelun tapahtumaan lähemmäs kotioveaan. Tämä vaatii aina erillisen palvelusopimuksen tekemistä Posti Palveluiden kanssa. Postilla palvelun nimi on Varhaisjakelulehti kotiin.

Palvelusopimuksen voi tehdä joko Postin nettisivujen kautta tai soittamalla puhelinnumeroon p. 0100 5445. Postin asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 8.00-16.00.

Ilves Jakelu tulee olemaan  syksyn 2022 aikana yhteydessä niihin asiakkaisiin, joilla on ollut vastaava palvelusopimus ovijakelusta sen kanssa.